Werfzeep blijft open

Geplaatst op

Geplaatst in

Lieve iedereen,

Wat een rare tijd is het. We voelen mee met iedereen die door het coronavirus wordt geraakt.

Dit is hoe wij met de huidige situatie omgaan: voorlopig blijven we zeep maken.
Zoals afgelopen weken in de kranten te lezen was, draagt het goed wassen van je handen met zeep bij aan het verkleinen van de kans op besmetting. Zeep is dus, juist nu, een belangrijk product. Zolang we veilig kunnen werken, het risico laag kunnen houden en tegelijkertijd iets kunnen betekenen, blijven we daarom open.

Koffie Leute, ons verkooppunt aan de Westerkade, is helaas gesloten (want horeca), maar onze zeep is via de webshop en overige verkooppunten gewoon te koop. De optie om je pakketje bij ons atelier op te halen is wel van de site gehaald en ook overig bezoek is tijdelijk niet mogelijk. Gelukkig versturen we elke dag. We voegen graag persoonlijke briefjes toe aan zeeppakketjes, dus geef vooral een boodschap door als je de zeep cadeau wilt doen!

Ook verkooppunten kunnen zeep blijven bestellen. Mochten we wat vertraging oplopen, dan informeren we je tijdig. Vragen kun je altijd per mail stellen.

In het atelier nemen we extra voorzorgsmaatregelen en werken we in gesplitste teams. Degenen onder ons die zich niet lekker voelen blijven thuis. Zo zorgen we ervoor dat we de komende tijd zeep kunnen blijven maken.

Ondanks de (terechte) voorzorgsmaatregelen, vinden we het belangrijk zoveel mogelijk door te gaan als gewoonlijk en de moed erin te houden. Met dit bericht hopen we ook jullie een hart onder de riem te steken! Samen komen we er wel uit.

Liefs van team Werfzeep,
Evelien, Laurens, Anne-Fleur, Anke, Buba, Charlotte, Marie, Rinske en Sephora

verzorgende zeep zonder uitdrogen - werfzeep