Zeepset bloesem Werfzeep cadeau zeepboeket bloesemzeep ylang ylangzeep oryzazeep

Zeepcadeaus voor het najaar: zorg voor jezelf

In het najaar is niets zo lekker als een beetje naar binnen keren. Letterlijk en figuurlijk: in dit jaargetijde is het fijn om goed voor jezelf te zorgen én om het binnenshuis gezellig te maken. Terug naar de basis, de aarde. Met deze zeepcadeaus zorg je goed voor je lijf, je huis en je omgeving.

Zorg voor jezelf

Na een dag fietsen of lopen door het herfstweer, is het lekker om een zeep te gebruiken die herstelt en verwarmt. Dit zijn onze toptips voor het najaar!

Tayyibahzeep kaneel verwarmend kruidnagel Werfzeep Tayyibahzeep – misschien wel onze meest verwarmende zeep. De stevige maanzaadscrub en geuren van kaneel, kruidnagel en zwarte peper, omringen je met een wolk van oppeppende warmte. Zo rol je helemaal hersteld en rozig je bed in.

Werfzeep ravensarazeep herfst luchtwegen ontspanning wellnessRavensarazeep – een zeep die ruikt als een luxe wellness-resort, wie wil dat nu niet? De geuren van ravensara en ravintsara, rozemarijn en eucalyptus, hebben die typische mix van verfrissend en ontspannend die je ook vaak in de sauna ruikt. Een geur die je maant om tot rust te komen en te ontspannen. En het is nog goed voor je luchtwegen ook!

Zorg voor je huis

Werfzeep Bubble Buddy schoonmaakzeep grote schoonmaak

Lekker ontspannen met een dekentje op de bank gaat het beste in een schoon huis. En daar zijn helemaal geen chemische schoonmaakmiddelen voor nodig! Met onze schoonmaakzeep kun je, zeker in combinatie met de Bubble Buddy, je hele huis opfrissen. Rasp met het handige deksel van de Buddy wat zeep in heet water, en daar is je sopje. Schoonmaakzeep laat je huis fris ruikend naar citrus achter, helemaal puur natuur en zonder schadelijke toevoegingen. Tips nodig? In deze blog lees je alles over hoe je de schoonmaakzeep gebruikt.

Zorg voor je omgeving

Zeepset bloesem Werfzeep cadeau zeepboeket bloesemzeep ylang ylangzeep oryzazeep

Zeep cadeau geven is natuurlijk een geweldige manier om je familie of vrienden op te fleuren. Ken je iemand die neerslachtig wordt van grijs, druilerig herfstweer? Vrolijk hem/haar/hen op met een ‘boeketje zeep’! Onze zeepset bloesem is zo fleurig als maar kan: van de opwekkende bloesemzeep, zoele ylang ylangzeep en subtiel kalmerende oryzazeep wordt iedereen vrolijk. Minstens zo attent als een bos bloemen, en je doet er ook nog langer mee.

Werfzeep zeepkeuken evelien creme zeepboek

Wil je zeepcadeaus combineren met lekker herfstig aanrommelen in je eigen huis? Dan zit je met het Zeepboek helemáál gebakken! Leer stap voor stap zeep maken in eigen keuken: de beschrijvingen en foto’s zijn zo levendig en duidelijk dat het is alsof Evelien over je schouder meekijkt. Het najaar is het perfecte moment voor een nieuwe hobby binnenshuis. En extra leuk: hoe beter je wordt in deze nieuwe hobby, hoe meer mensen in je omgeving je blij kunt maken met heerlijke zepen! Of natuurlijk één van de vele andere recepten in het boek, zoals zelfgemaakte crèmes (zie boven). Kijken wat andere thuiszeepmakers ervan bakten? Dat kan hier.

Hopelijk heb je veel herfstige inspiratie gekregen van deze blog, we wensen iedereen een kleurrijk, warm en natuurlijk zepig najaar!

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *