GezondNU werfzeep evelien - fotografie Gijs Versteeg

GezondNu met Werfzeep (zes pagina’s lang!)

GezondNu heeft een mooie reportage over ons gemaakt! Auteur Shirah Ipenburg en fotograaf Gijs Versteeg kwamen samen langs en namen een middag lang de tijd en wilden het naadje van de kous weten. Het resultaat: Zeep met een flinke scheut liefde.

GezondNU werfzeep-achterdeschermen

Het leuke van Shirah en Gijs was dat ze het artikel echt samen maakten. Toen de één ziek was en de afspraak moest verzet, gold dat verzetten voor allebei. De foto’s werden gemaakt als reactie op het gesprek en ze konden dus niet zonder elkaar aan de slag.

Ik maakte voor hun ogen een batch citruszeep terwijl me de hemd van het lijf werd gevraagd. Het leverde een ontzettend mooi artikel op. Shirah schrijft ergens: ‘pleidooi voor de comeback van een eerlijk stuk zeep’ en zo voelt het ook!

Als je op de beelden klikt kun je het GezondNu artikel goed lezen.

GezondNU werfzeep

GezondNU werfzeepFoto’s van Gijs Versteeg uit het artikel:

GezondNU Werfzeep Evelien - fotografie Gijs Versteeg

GezondNU Werfzeep Evelien - fotografie Gijs Versteeg

GezondNU Werfzeep Evelien - fotografie Gijs Versteeg

GezondNU Werfzeep - fotografie Gijs Versteeg

Reacties

2 reacties op “GezondNu met Werfzeep (zes pagina’s lang!)”

 1. Christine

  Hallo, Is jullie zeep ook geschikt als dagelijkse reiniging van de huid? welke zou je aanraden voor de ouder wordende huid? Of maakt het niet zoveel uit, zit het verschil tussen de zepen vooral in de geur.
  Vriendelijke groet,
  Christine

  1. Rinske

   Hoi Christine,

   ja – de meeste zepen zijn zo mild dat je ze prima kunt gebruiken op je gezicht, ook dagelijks. Voor een ouder wordende, en dus minder elastische/sneller uitgedroogde huid, zou ik een rijke verzorgende zeep aanraden. Bijvoorbeeld de karitezeep, de oryza- of de rozenzeep. Het verschil zit ‘m daarbij niet alleen in de geur. De oliesamenstelling van elk recept is verschillend, waardoor je ook een verschillend eindproduct krijgt. Wel zijn al onze zepen mild en verzorgend, dus als je liever een ander geurtje hebt kun je altijd een ander zeepje kiezen:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *