ELLE decoration nr 2 zeep - Werfzeep

Pettr Zeep in ELLE Decoration

De superleuke zeepwinkel Pettr Zeep in Rotterdam staat in de nieuwe Elle Decoration, met een complimentje voor Werfzeep, namelijk onze shampoo als bestseller! Superleuk! Pettr Zeep heeft een bijzonder zeepassortiment, met zeepmerken van Ghana tot IJsland. Het complete overzicht vind je op www.pettrzeep.nl en het artikel met al die zeep in Elle Decoration hieronder:

Zeep in ELLE Decoration nr 2 van 2018 - Werfzeep Zeep in ELLE Decoration nr 2 van 2018 - Werfzeep

Hoe het begon

Myrna Petter, eigenaresse van Pettr Zeep is een enorme zeepliefhebber. Nog niet zo lang geleden was blokzeep in Nederland behoorlijk uit de mode en ze haalde haar favorieten dan ook uit het buitenland, tijdens haar vakanties. Een Spaans stuk Heno de Pravia zette iets in gang: ‘Dat rook zo heerlijk, dat ik me er even in verdiepte. Wat bleek? Een zeepmaker had die zeep in 1905 gebaseerd op de geur van hooi in het dorpje Pravia. Dat vond ik zo mooi, dat ik naar meer zeepverhalen op zoek ging.’ De naam van de zeep betekent letterlijk ‘het hooi van Pravia’.

Eind 2015 had ze zepen verzameld van over de hele wereld. Voor Nederlandse zeep kwam ze bij ons uit. Ze is toen op atelierbezoek geweest en heeft haar assortiment aan Werfzepen samengesteld op basis van de geuren.

En toen kon haar winkel open! Ik vind het superleuk dat Werfzeep sindsdien onderdeel uitmaakt van een wereldassortiment aan zeep. Zo vind je er onder andere de Finse zeep Puolukka Saippua, Afrikaanse black soap, klassieke Engelse zeep en zelfs de IJslandse zeep Sapusmidjan, gemaakt met gletsjerwater.

Pettr zeep in ELLE Decoration

Dit en meer kun je in de huidige Elle Decoration lezen. Én dus dat onze shampoo haar bestseller is! Dat is toch wel geweldig leuk.

Ook leuk is de aankondiging van de Bubble Buddy, een zeephouder gemaakt van gerecyclede shampooflessen, ontworpen en ontwikkeld door Foekje Fleur. Zij is ontwerper van onder andere de flesvazen. Met haar werken we momenteel samen aan onze grootse opdracht ooit; deze Bubble Buddy. Hiervoor gaan we namelijk meer zepen produceren dan een mensenoog kan tellen. Wordt vervolgd!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *