Werfzeep bij Soul Salon

Soul Salon

Afgelopen weekend werd de Westergasfabriek omgetoverd tot de Soul Salon: een fair lifestyle en modevakbeurs vol internationale duurzame merken. We kwamen aardig wat goede bekenden tegen: winkels die Werfzeep al een tijd aanbieden. Maar ook een aantal nieuwe contacten. Hier een impressie van de beurs (met bakfiets!)

Zuiveringshal van de Westergasfabriek Amsterdam - Werfzeep
We stonden in de supermooie Zuiveringshal.
Onze bakfiets met Werfzeep
En de bakfiets kon mooi dienst doen als stand.

We waren wel een grappige uitzondering tussen alle witte stands met onze sloophouten winkeldisplays en bakfiets. De alambiek waar we etherische oliën in stoken maakte het af.

Werfzeep zeepdisplay / winkeldisplay

Soul Salon, beurs voor duurzame winkels

Werfzeep ligt in allerlei duurzame winkels, nu ongeveer 150 in Nederland. Met name biowinkels zoals De Natuurwinkel, een aantal EkoPlaza’s maar ook duurzame modewinkels en concept stores. Het wordt ook steeds veelzijdiger. Je kunt Werfzeep tegenwoordig zelfs kopen bij twee duurzame bloemisten, museawinkels, tuinwinkels en zelfs bij Zeehondencentrum Pieterburen! Voor hen is Werfzeep een logisch product, want plasticvrij, mileuvriendelijk want biologisch afbreekbaar en dus een goed product waar zeehonden geen last van zullen hebben!

Omdat de Soul Salon vele duurzame winkeleigenaren uitnodigt kwamen we hier meteen een paar van onze afnemers tegen!

De eerste die we troffen was Gonny van Sus & So, de állereerste winkel die ons in haar assortiment opnam! In 2010 was dat (toen nog Sincero geheten).

En Sjoukje van de mooie ecologische modewinkel De Amaranth in Deventer was er ook.

Werfzeep met onze bakfiets bij Soul Salon

Werfzeep bij Het en Heads

Maar daarnaast hebben we ook allerlei nieuwe mensen gesproken. Er waren een paar mooie matches bij en de eerste order is al besteld door de concept store Het en Heads. Eind deze week kun je daar dus ook voor een stuk Werfzeep terecht!

Werfzeep met onze bakfiets bij Soul SalonWerfzeep met onze bakfiets bij Soul Salon

Ditha Bonita

Ook de Eco Vegan Conceptstore Ditha Bonita uit Almere is inmiddels een display met Werfzeepjes rijker. Laurens, ikzelf en Anne-Fleur waren wisselend aanwezig. Mooie dagen!

Het overzicht met al onze winkels vind je hier.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *