Urban Outfitters Community Cares

Afgelopen zaterdag waren we onderdeel van het Urban Outfitters Community Cares event van UO Utrecht. Floortje selecteerde drie duurzame merken voor het event, namelijk Werfzeep, Bocca Coffee en Lovechock. Dat vond ik best een eer, want het is zeker zo dat we in onze idealen goed bij elkaar passen. Wij zijn alleen wel de kleinste van het stel.

Urban Outfitters Community Cares - Werfzeep

Zeep in de lift

Maar vaste zeep is met een enorme opmars bezig. Dus wie weet hoe lang het nog duurt voordat zeep weer net zo normaal is geworden als koffie en chocolade! We merken het laatste jaar vooral hoe hard de vraag naar onze zeep groeit, en vooral hoe hip het ineens geworden is.

Laurens op weg naar Urban Outfitters Community Cares - Werfzeep
Laurens op de bakfiets vol zeep richting Urban Outfitters.

UO Utrecht

Urban Outfitters zit aan de Oudegracht, op tien minuten fietsen van ons zeepatelier. We hebben de mooie bakfiets overgenomen van onze buren restaurant Vaartsche Rijn en kunnen nu gemakkelijk alle spullen door de binnenstad vervoeren. Ik heb zelf een poging gewaagd, maar zwaarbeladen ging ik nu bij het eerste heuveltje al achterwaarts. Ik moet dus bekennen dat Laurens toch echt sterker is en dat hij de bakfiets wél rechtstreeks naar UO kreeg.

Urban Outfitters Community Cares

Tijdens het Community Cares event werd iedereen uitgenodigd om zijn kleding te doneren voor de Sleep Inn. Hierdoor kreeg de gerecyclede kledinglijn extra aandacht vandaag. Wij konden een deel van de winkel inrichten met onze zeep, met foto’s en ingrediënten, en het leuke is dat dat mocht blenden met de kleding.

Werfzeep @ Urban Outfitters Utrecht
Zo hingen de soap-on-a-rope blokken echt letterlijk tussen de vintage renewal kleding.

Werfzeep @ Urban Outfitters Utrecht

Werfzeep bij Urban Outfitters Community Cares
Met een beetje Wickenburghs bos erbij!
Bocca koffie en Lovechock chocola in Urban Outfitters Utrecht.
Jasper zette de hele dag super heerlijke Bocca koffie (links) en Dirk hield een proeverij met Lovechock chocola (rechts).

Zachte handen

Bij ons kon je ook proeven: de lampetset was natuurlijk mee dus mensen konden een stuk zeep uitkiezen en er hun handen mee wassen in de Urban Outfitters Utrecht. Zoals altijd waren er veel mensen verrast door hoe zacht hun handen aanvoelden achteraf!

Werfzeep @ Urban Outfitters Utrecht
Alles werd vanuit Urban Outfitters vastgelegd met instant foto’s, dus ook de lampetset.

Werfzeep @ Urban Outfitters Utrecht

Onze bakfiets in Urban Outfitters Utrecht - Werfzeep

De bakfiets kon grappig genoeg tijdens het event staan pronken in de etalage.

Filmpje

Het was een leuke dag, we hebben weer veel nieuwe mensen gesproken en handelswaar geruild tegen koffie en chocola… dit filmpje vat het wel mooi samen:

Werfzeep bij Urban Outfitters Community Cares


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *