Werfzeep-doorwerth-honingzeep

Werfzeep blijft open

Lieve iedereen,

Wat een rare tijd is het. We voelen mee met iedereen die door het coronavirus wordt geraakt.

Dit is hoe wij met de huidige situatie omgaan: voorlopig blijven we zeep maken.
Zoals afgelopen weken in de kranten te lezen was, draagt het goed wassen van je handen met zeep bij aan het verkleinen van de kans op besmetting. Zeep is dus, juist nu, een belangrijk product. Zolang we veilig kunnen werken, het risico laag kunnen houden en tegelijkertijd iets kunnen betekenen, blijven we daarom open.

Koffie Leute, ons verkooppunt aan de Westerkade, is helaas gesloten (want horeca), maar onze zeep is via de webshop en overige verkooppunten gewoon te koop. De optie om je pakketje bij ons atelier op te halen is wel van de site gehaald en ook overig bezoek is tijdelijk niet mogelijk. Gelukkig versturen we elke dag. We voegen graag persoonlijke briefjes toe aan zeeppakketjes, dus geef vooral een boodschap door als je de zeep cadeau wilt doen!

Ook verkooppunten kunnen zeep blijven bestellen. Mochten we wat vertraging oplopen, dan informeren we je tijdig. Vragen kun je altijd per mail stellen.

In het atelier nemen we extra voorzorgsmaatregelen en werken we in gesplitste teams. Degenen onder ons die zich niet lekker voelen blijven thuis. Zo zorgen we ervoor dat we de komende tijd zeep kunnen blijven maken.

Ondanks de (terechte) voorzorgsmaatregelen, vinden we het belangrijk zoveel mogelijk door te gaan als gewoonlijk en de moed erin te houden. Met dit bericht hopen we ook jullie een hart onder de riem te steken! Samen komen we er wel uit.

Liefs van team Werfzeep,
Evelien, Laurens, Anne-Fleur, Anke, Buba, Charlotte, Marie, Rinske en Sephora

verzorgende zeep zonder uitdrogen - werfzeep

Reacties

6 reacties op “Werfzeep blijft open”

 1. Eerhil

  En van jullie zeep krijg ik tenminste niet van die schrale handen van het vele wassen!

 2. annadelectoure

  Recent een hele doos van jullie zeep gekocht. Behalve dat huid, haar en neus er heel gelukkig mee zijn ben ik stomverbaasd hoe zuinig de zeep in gebruik is! Dat in tegenstelling tot zeep van een ander atelier dat wel leek weg te smelten. Ik was al ‘om’ en nu zeker nooit meer iets ander!

 3. Ursula Visser

  Ik heb deze week weer een paar zeepjes ontvangen, met een handige buddy erbij!

 4. gras_vd_buren

  Je hebt meer aan zeep dan aan wc-papier mensen!

 5. nancy.vanmeel

  Fijn dat jullie verder werken aan de nodige zeep ??

 6. Lauriekoekje

  Team zeep ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *