Evelien van Zonneveld van Werfzeep maakt biologische natuurzeep in haar atelier in Utrecht

Werfzeep in AD Utrecht

Dat we met eerlijke zeep een bloeiend bedrijf hebben kunnen opbouwen, is al fantastisch – en nog des te leuker als een journalist dat in het zonnetje wil zetten! Het AD Utrecht publiceerde 13 januari een mooi interview met Evelien.

Evelien van Zonneveld van Werfzeep maakt biologische natuurzeep in haar atelier in Utrecht

De basis

Evelien vertelt hoe haar eczeem minder werd van het wassen met natuurzeep. Het tegenovergestelde van wat doktoren en dermatologen doorgaans zeggen; en dat is meteen de basis van Werfzeep! Want ‘zeep’ met z’n uitdrogende effect, is iets compleet anders dan onze natuurzeep met hele, biologische olieën, natuurlijke glycerine en heilzame plantenextracten. Daar staan we al bijna vijftien jaar pal voor. Je kunt er in deze blog meer over lezen.

Van werfkelder tot werkplaats

Ook leuk: de evolutie van ‘werfkelderzeep’, tot ons huidige team dat in het atelier elke week 2000 zepen maakt. Het artikel neemt je mee langs de verschillende groeifases van Werfzeep. Erg leuk om terug te lezen (en die 2000 zepen, daar zijn we natuurlijk best trots op)! Over het begin van Werfzeep, in Eveliens werfkelder, lees je hier meer.

Hieronder een sfeerimpressie van het artikel. En voor abonnees en mensen met een online account bij het AD is het hele artikel hier terug te lezen!

Werfzeep Utrecht biologische handgemaakte natuurzeep voor gevoelige huid

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *