Werfzeep_Omslag_cover

Werfzeep in ZOZ

Deze week staat Werfzeep in ZOZ, een ’tijdschrift voor doen-denkers’ dat elke twee maanden verschijnt. Ons Zeepboek krijgt een fantastische recensie, heel erg leuk om te lezen!

Werfzeep_Omslag_Zeepboek

ZOZ is een publicatie van Omslag, een stichting die zich omschrijft als ‘Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling. Omslag brengt mensen bijeen rond de thema’s milieu, vrede, werk, cultuur, economie en solidariteit. Met acties, bijeenkomsten, publicaties en doe-activiteiten werkt Omslag aan een duurzame, kleurrijke samenleving.’

De doelstellingen van Omslag passen supergoed bij ons, we vinden het dan ook echt een eer om in het tijdschrift te staan. Over ons Zeepboek schrijft ZOZ: “Werfzeep geeft zijn geheimen prijs in het rijk geïllustreerde Zeepboek, een lijvig basisboek (2 kilo) over het zelf oogsten van planten en hoe die te verwerken tot zeep. […] Wat een uitdaging!”

Werfzeep_Omslag_opengeslagen

Als je de recensie zelf wilt lezen: je kunt hier lid worden van ZOZ. In het julinummer staan nog veel meer interessante artikelen, zoals over actievoeren op 1,5 meter, tiny houses in Deventer en tips om minder plastic te gebruiken.

En wil je eens uitgebreid neuzen door het Zeepboek, dat kan via deze blog!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *