Werfzeep op vakantie

Zelfs op vakantie nemen we Werfzeep met ons mee, zowel figuurlijk als letterlijk! In dit blog delen we een paar vakantiekiekjes met jullie. Onze zeep op vakantie.

Werfzeep op vakantie

Treinreis

Laurens en Evelien reisden per trein door Europa en gingen onder andere naar Litouwen, een land met prachtige natuur en lekker Litouws bier. Zelf ging ik naar Slovenië, een net zo prachtig land (met net zo lekker bier).

Werfzeep op vakantie

Blok zeep op vakantie

Een blok zeep meenemen op vakantie vind ik super handig, het kan niet lekken, neemt bijna geen ruimte in, en ik snijd een klein stuk af zodat ik het op kan gebruiken en niet meer mee terug hoef te nemen.

Ik nam een stukje boszeep mee en een schoonmaakzeep. Vooral de schoonmaakzeep was super handig tijdens het kamperen: we gebruikten het om de afwas te doen (met een schuursponsje), maakten er mee schoon, en wasten er zelfs onze kleren mee. Thuis gebruik ik het wasmiddel gemaakt van de schoonmaakzeep, maar als blok werkte het ook prima.

Zeep in het vliegtuig

Als je dit ook fijn lijkt: we hebben met Bo Weevil een speciaal reistasje gemaakt met onze schoonmaakzeep, shampoo en boszeep. Ook ideaal om mee te nemen voor in de handbagage als je per vliegtuig reist. Dat scheelt weer met aantal vloeistoffen.

Werfzeep op vakantie en kamperen - Werfzeep

We hadden geen zeepbakjes mee, maar gebruikten een mooie platte steen om de zepen op te laten drogen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Werfzeep op vakantie”

  1. Joris de Witten

    Volgens mij kan je dit stukje zeep voor van alles gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *