Rozenbottelzeep: nu ook bij verkooppunten!

Ongeveer twee jaar ontwikkelden we samen met Rozenbotteltuin De Put een heerlijke rozenbottelzeep. Wegens groot succes voegden we de zeep een jaar geleden ook toe aan onze webshop. En nu, samenvallend met het bloeien van de struiken, is ‘ie beschikbaar voor onze verkooppunten. Wie weet kun je deze zeep dus binnenkort bij jouw favoriete winkel vinden!

Wat is het toch een mooi gezicht: bloeiende rozenbottelstruiken. Vorig jaar ging Evelien op bezoek bij Rozenbotteltuin De Put, toen stonden de struiken ook in volle bloei.

Achter deze prachtige en heerlijk geurende bloesems groeien de vruchten: de bottels. Het zal nog tot de herfst duren tot die mooi dieprood zijn en klaar om te plukken.

Van de bottels maakt de Rozenbotteltuin moes, die wij gebruiken in onze zachte rozenbottelzeep. Je kunt in deze blog meer lezen over de totstandkoming van deze bijzondere samenwerking.

De rozenbottelzeep was al te koop in onze webshop, maar vanaf nu kan je hem ook vinden bij je favoriete verkooppunt bij jou in de buurt! (Het aanbod verschilt per winkel, maar je kunt altijd vragen of ze de rozenbottelzeep willen inkopen.)

In de mooie wikkel (ontworpen door Studio Vrijdag) zit een fijn amberkleurig stuk zeep. De kleur komt van de rozenbottelmoes. De zeep heeft een geurmelange van etherische oliën van kardamom, roosgeranium, citroen, palmarosa, ceder en koriander. Samen zorgen ze voor een milde rozengeur met een warme ondertoon; de citroenolie zorgt voor een vleugje frisheid erbij. Al met al een verzorgende zeep met lekker zacht schuim, en een extra ‘verwenfactor’ door de bijzondere ingrediënten!

Heb jij hem al geprobeerd? Je vindt de rozenbottelzeep in de webshop of vanaf nu dus bij een van je favoriete verkooppunten!

Reacties

2 reacties op “Rozenbottelzeep: nu ook bij verkooppunten!”

  1. Eveline Van Ditmarsch

    Heerlijke zeep

    1. Rinske

      Ja he? Wij vinden ‘m hier ook erg lekker:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *