Werfzeep rozenzeep mengen

Zeep van de maand: rozenzeep

Wil je de volle puurheid ervaren van één van de meest kostbare etherische oliën, gevat in een romige rozenzeep? Deze zeep geeft een ultiem luxe en verzorgend gevoel. Tijdens het douchen word je omhuld met een wolk echte rozengeur, en naderhand is je huid zijdezacht. Voor iedereen die zichzelf wil verwennen met een gulle omhelzing van roos!

Werfzeep rozenzeep mengen

In rozig gezelschap

werfzeep rozenzeep etherische olie rozenolieDe rozenzeep maken we met etherische olie van damascusroos, de koningin van de rozen. Deze olie bevat veel antioxidanten en stoffen met ontstekingsremmende werking, waardoor ze een verzachtende, kalmerende en verstevigende werking heeft. Dat de olie heel kostbaar is komt doordat ze meer dan 300 componenten heeft en niet synthetisch na te maken is.

De volle rozengeur van damascus ondersteunen we met etherische oliën van roosgeranium en palmarosa. Deze oliën bevatten beide veel geraniol, het bestanddeel wat voor de roosachtige geur zorgt. Etherische roosgeraniumolie ruikt zoetkruidig, etherische palmarosaolie heeft een iets meer fruitige rozengeur en is zacht voor alle huidtypen.

Werfzeep rozenzeep meekrap

Fluweelzacht

Net als een echte roos is de rozenzeep fluweelzacht, door de samenstelling van de basisvetten. Een combinatie van cacaoboter, karitéboter, kokosolie, olijfolie en zonnebloemolie zorgt voor een zeep die de huid voedt en verzacht. Cacao- en karitéboter hebben vochtinbrengende eigenschappen, en ook de overige oliën geven beschermende, verkoelende en versoepelende eigenschappen aan de zeep. Samen laten ze je huid verzorgd en heerlijk geurend achter.

Op en top roos

Werfzeep meekrap plantenextract natuurlijk natuurlijke kleurstofVanwege het rijke karakter vinden wij dit een hele mooie zeep om cadeau te geven en een ander mee te verwennen. Of jezelf natuurlijk! Naast de geur en samenstelling proberen we ook met de kleur je zintuigen te prikkelen. De mooie dieproze kleur komt van meekrap, die we in olie laten trekken en dan zeven. Dit mengen we tijdens het maken bij de zeep.

Werfzeep rozenzeep patroon bloemDoor de jaren heen hebben we de uitstraling van de rozenzeep steeds verder ontwikkeld. Het was Buba die op het idee kwam in de bovenkant van de zeep een mooi abstracte ‘bloempatroon’ te maken na het opgieten.

In de individuele stukken zie je dit niet meer, maar we geloven dat de aandacht die we in de zeep stoppen, wel degelijk te voelen is in het eindproduct!

Kortom, van de decadente geur en de streelzachte structuur, tot de mooie dieproze kleur, is de rozenzeep een feestje voor al je zintuigen. Zin om jezelf of een ander een cadeautje te geven? Je koopt de rozenzeep hier!

Werfzeep rozenzeep detail patroon

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *