Vier nieuwe zeepsets!

Geplaatst op

Geplaatst in

We hebben iets nieuws, ook superleuk als cadeau: zeepsets!

werfzeep Zeepsets

We hadden eerder al wat zeepsets in ons assortiment op de webshop, maar het waren er drie en ze waren anders samengesteld. En ze zaten nog niet in een mooie verpakking. Omdat we daar vraag naar kregen hebben we Sappho van Studio Vrijdag erbij gehaald om een mooie cadeauverpakking te ontwerpen. En dat is als altijd weer prachtig gelukt!

Nu kun je de sets ook in winkels tegen komen en het zijn echte cadeautjes geworden. We hebben vier geursensaties samengesteld:

werfzeep Zeepsets

Zeepset Bos : een ode aan ons Wickenburghse bos en aan de heerlijke geur van bos, fris blad, aromatische wortels en aarde;
Zeepset Bloesem : vol bloesems variërend van tropische bloemen tot de wilde kersenbloesem uit ons bos;
Zeepset Kruiden : een verkwikkende zeepset met munt, rozemarijn, eucalyptus, smeerwortel, tijm, kamille en allerlei andere kruiden;
Zeepset Zacht : met onze allerzachtste zepen. Fijn voor de gevoelige huid of wanneer je je handen overdadig veel moet wassen.

Werfzeep biologische Zeepset zacht met calendulazeep, honingzeep, karitézeep

In elk doosje zitten drie zeepjes. Jullie reacties hebben we meegenomen in de samenstelling! Zo is er de laatste tijd natuurlijk veel vraag naar zachte zeep die je huid niet uitdroogt. Onze calendulazeep is wat dat betreft een absolute topper: het calendula-extract dat erin zit, werkt verzachtend en neemt bij sommige mensen zelfs huidklachten weg. Maar ook de honingzeep met zijn aandeel rauwe honing en propolis, en de karitézeep met zijn hoge gehalte karitéboter ofwel shea butter, zijn erg mild en verzorgend.
Resultaat: de zeepset Zacht!

werfzeep ZeepsetsDe zeepset Bos bevat drie van onze meest aardse, bossige zepen. In de zeepset Bloesem vind je heerlijk frisse, bloemige geuren, en de zeepset Kruiden bevat een stimulerende mix, een ware kruidentuin voor je neus.

werfzeep ZeepsetsStudio Vrijdag  ontwierp de mooie nieuwe verpakking en Laura van Studio De Rijk maakte de foto’s van de nieuwe zeepsets.

Wil je ze allemaal bekijken, samen met onze andere cadeausets? Dat kan hier. We zijn heel benieuwd: welke zeepset zou jij het liefst cadeau willen doen (en aan wie)? En welke zou je het liefst willen krijgen? Laat het ons weten!