Werfzeep bij Ekoplaza

Geplaatst op

Geplaatst in

Deze aankondiging doen we met veel plezier: vanaf deze maand ligt Werfzeep bij elke Ekoplaza in Nederland!

Laatst zat ik (Rinske) met een vriendin te lunchen en vertelde haar hoe Werfzeep de laatste tijd groeit. Ze zei met oprechte verbazing in haar stem: “Oh, ik dacht dat jullie zo’n lief klein bedrijfje waren in Utrecht…jullie gaan gewoon nationaal!”

We moesten er om lachen, maar strikt genomen is het natuurlijk waar. We leveren al jaren aan Odin, en een aantal vestigingen van Ekoplaza bestelden onze zeep zelf, maar nu is het officieel. Ekoplaza heeft vestigingen in bijna alle grote steden in Nederland, en daar komen wij dus standaard te liggen.

Overigens blijven we óók een lief Utrechts bedrijfje: ons zeepteam is op twee handen te tellen en we maken nog altijd alle zepen in grote soepketels, met de hand. Dit zullen we ook altijd blijven doen. We vinden het heel bijzonder dat zoveel mensen blij zijn met onze zeep dat we tegenwoordig in heel het land te vinden zijn!

Werfzeep in Ekoplaza Twijnstraat

Assortiment bij Ekoplaza

Voorlopig is het standaardassortiment:

Dit rijtje Werfzeep staat dus in elke Ekoplaza in Nederland!

Werfzeep in Ekoplaza, nu in heel Nederland!

Natuurlijk wilden we gelijk zelf even een kijkje nemen. Deze foto’s zijn bij ons zeepatelier om de hoek gemaakt in de Ekoplaza Twijnstraat (Utrecht).

Een medewerkster, Gabrielle, was bij het cosmeticaschap aan het werk. Ze kende onze zepen nog niet, maar was bij voorbaat enthousiast. “Ik ben vooral benieuwd naar de shampoozepen,” zei ze. “Ik probeer al een tijdje de hoeveelheid plastic in mijn badkamer te verminderen.”

Gabrielle Ekopplaza Twijnstraat met Werfzeep kruidenshampoo

Spontaan zeepexperiment

Ik vond het heel leuk om met Gabrielle te praten en legde wat meer uit over de zepen. Toen ik over de calendulazeep vertelde raakte ze daar ook enthousiast over. “Ik heb best een moeilijke huid,” vertelde ze. “Als ik stress heb of me niet lekker voel, zie ik dat meteen terug. Dus ik ga deze zeker uitproberen, om te zien of het helpt.”

Over een aantal weken mailt Gabrielle me over het resultaat. Zo leuk!

Heb je altijd al Werfzeep willen uitproberen, maar werd je tegengehouden doordat er geen verkooppunt bij jou in de buurt was? Dan is dit je kans. En mocht je een zeepje in de Ekoplaza kopen en je ervaringen willen delen, dan zijn we daar heel benieuwd naar!

Gabrielle Ekopplaza Twijnstraat met Werfzeep kruidenshampoo