Nieuwe inpakwerkplaats!

Geplaatst op

Geplaatst in

Ons mooie atelier bij de Westerkade werd met inmiddels elf Werfzepers een beetje klein om zeep te maken én alles in te pakken. Sinds een tijdje hebben we een nieuwe inpakwerkplaats, en dus weer genoeg ruimte! In deze blog een fotoverslag van de nieuwe werkplaats.

De foto’s in dit verslag werden gemaakt door Studio De Rijk.

Allereerst hebben we ontzettende mazzel met de locatie, de inpakwerkplaats is op loopafstand van het atelier. Ook met de ruimte zit het mee: genoeg plek om alles goed te organiseren en fijn te kunnen werken.

Werfzeep inpakwerkplaats

Werfzeep inpakwerkplaats Noralie

Op de foto’s hierboven zie je hoe we bestellingen samenstellen. In de blauwe kratten zit de zeep die we ingepakt terugkrijgen van de inpakwerkplaats. Heb je een winkel en bestel je zepen bij ons, dan maken we je bestelling dus hier voor je klaar.

Werfzeep-webshop-bestellingen

Voor wat kleinere bestellingen hebben we deze schapjes vol losse zeep. Bestel je bijvoorbeeld via de webshop twee calendulazeepjes, een kruidenshampoo en een vetiverzeep, dan halen we die hier vandaan.

Werfzeep inpakwerkplaats Noralie

Werfzeep inpakwerkplaats cadeaus BubbleBuddy

Ook de Bubble Buddy’s en andere cadeausets hebben een mooi plekje gekregen.

Werfzeep kruiden drogen vanbostotbad

Maar wacht…achterin de werkplaats is ook nog een geheimzinnig bos verstopt.

Werfzeep inpakwerkplaats droogkast

Of liever gezegd, de deur naar onze nieuwe droogkast!

Werfzeep droogkast wildpluk Oost-Indische kers voor de zeep

In deze kast liggen al onze zelfgeplukte of -geoogste planten te drogen, wachtend tot ze worden verwerkt in zeep. Op de foto zie je Oost-Indische kers, alle kratten daarachter zijn ook vol. Eerder droogden we al onze kruiden in het atelier zelf, maar daar was het vaak lastig manoeuvreren om de bossen kruiden heen. Het is heerlijk om nu een ‘bos’ achterin de werkplaats te hebben waar alles op één plek kan drogen!

Werfzeep-inpakwerkplaats_Evelien

Werfzeep-inpakwerkplaats13

En tot slot: een fotomuur. Omdat we niet allemaal elke dag in de inpakwerkplaats werken, is het team nu af en toe opgesplitst. Dankzij deze foto’s zijn we toch een beetje bij elkaar!