Werfzeep Gimsel Rotterdam1

Biologische lentemarkt bij Gimsel

De zomer begon voor ons extra zonnig, met de biologische lentemarkt van Gimsel Rotterdam! Op 9 juni vertrokken Evelien en Rinske richting Rotterdam, met een auto vol zeepjes, zeepblokken en andere dingen om onze kraam leuk aan te kleden.

Werfzeep Gimsel Rotterdam Rinske en Evelien

Gimsel Rotterdam: een bijzondere winkel

De laatste jaren hebben we voor markten helaas weinig tijd, maar bij deze lentemarkt wilden we heel graag aanwezig zijn. Gimsel Rotterdam is namelijk een prachtige winkel die veel mooie initiatieven organiseert, en waar onze zeepjes als warme broodjes over de toonbank gaan.

Op een driehoekig plein bij een passage met allerlei leuke winkels, stonden de marktkramen al klaar. Nadat we eenmaal hadden ontdekt hoe we daar konden parkeren zonder een gevaar te vormen voor de volksgezondheid, ging de rest eigenlijk vanzelf. Iemand wees meteen onze kraam aan. Even later kwam er een karretje langs met koffie en verrukkelijke broodjes. We voelden ons echt welkom. Over deze markt wordt duidelijk goed nagedacht!

Werfzeep Gimsel Rotterdam Loveshock

Leuke collega’s, leuke klanten

We hadden een ontzettend leuke dag. Naast de vele inhoudelijke gesprekken met belangstellende klanten, kwam dat ook door de buren.  Weleda, Love Chock, Amanprana, om er maar een paar te noemen. We wisselden kennis uit en maakten nieuwe contacten. Heel leuk!

Daarnaast was het hartverwarmend om te merken hoeveel mensen echt geïnteresseerd zijn in onze visie en manier van werken. Van klanten van Gimsel Rotterdam die kwamen vertellen hoeveel baat ze hebben bij onze zeep, tot avonturiers die voor het eerst een shampoobar gingen gebruiken, tot heuse fans die speciaal naar de markt kwamen om onze nieuwe special edition-zeep te kopen!

Werfzeep Gimsel Rotterdam

Aan het eind van de middag was er ook nog een leuke verrassing. Tayyibah, vriendin van Evelien en naamgever van onze Tayyibah-zeep, kwam samen met haar zusje langs om te helpen. Tayyibah bleek een waar verkooptalent en vond het op de markt staan bijna net zo leuk als wij. Zeker toen er ook nog een heerlijke lunch van soep en brood werd geserveerd.

Deze markt was enorm waardevol voor ons. Niet alleen vanwege de vele goede gesprekken met klanten en collega’s; ook omdat het zo’n mooie manier is om als bedrijven die dezelfde waarden uitdragen, samen sterker te worden.
Al met al een goed begin van onze zomer!

Werfzeep Gimsel Rotterdam lentemarkt


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *