VEGA-LIFE, vegan winkel Amsterdam - Werfzeep

nieuwe winkel VEGA-LIFE

Voor de Amsterdammers onder ons: VEGA-LIFE verkoopt vanaf vandaag ook onze zepen! En deze maand met 10% korting, dus je kunt er gelijk je zeepvoorraad aanvullen.
VEGA-LIFE is een geweldige winkel vol vegan schoenen, riemen, tassen, cosmetica en kookboeken. En dus Werfzeep! Ze zitten op Nieuwe Hoogstraat 3a, vlakbij de Nieuwmarkt.

VEGA-LIFE, vegan winkel Amsterdam - Werfzeep

VEGA-LIFE

unieke lifestyle producten voor vegetariërs en veganisten

In de 100% vegan winkel in Amsterdam vind je een uniek assortiment schoenen, riemen en tassen, veganistische kookboeken, dierproefvrije cosmetica en meer fair trade lifestyle producten zoals bamboe kleding. Duurzame en mooie vegan producten die zonder dierenleed zijn gemaakt!

VEGA-LIFE, vegan winkel Amsterdam - Werfzeep

Vega-life is pas verhuisd, voorheen zaten ze op het Singel in een mooie kleine winkel. Maar, goed teken, ze barstten uit hun voegen en zijn dus verhuisd naar het riante nieuwe pand aan de Nieuwe Hoogstraat 3a. Hier is genoeg ruimte voor nieuwe producten.

VEGA-LIFE, vegan winkel Amsterdam - Werfzeep

Vega-life bestaat al bijna twintig jaar. Het begon als vega-postorderbedrijf en is via Gouda en Zoetermeer in 2008 neergestreken in een winkelpand in Amsterdam. Op Wereld Veganismedag werd de winkel geopend door Esther Ouwehand,  Kamerlid van de Partij voor de Dieren.

Local Heroes

Mirjam is sindsdien aan de winkel verbonden. We hadden al een tijdje contact met haar maar eerder was er ondanks het enthousiasme nog geen ruimte voor de zeep. Onder het motto ‘support your local heroes’ wilde Mirjam onze zeep wel graag opnemen en vanaf vandaag is het dus zover!

VEGA-LIFE, vegan winkel Amsterdam - Werfzeep

VEGA-LIFE, vegan winkel Amsterdam - Werfzeep

Ik vind het heel erg leuk dat Werfzeep bij Vega-life in de winkel staat. Je merkt meteen dat deze mensen en deze producten oprecht zijn, écht willen dat er nergens dieren aan te pas zijn gekomen, laat staan dierenleed. En er zijn zoveel opties, zoals de kwalitatieve riemen en schoenen waar je niet aan kunt zien dat ze níet van leer gemaakt zijn. Laurens loopt alweer een tijdje rond op zijn hier gekochte Vegetarian Shoes en is er heel tevreden over.

Door een heel sympathiek artikel in het NRC van een aantal jaar terug kennen we de winkel, ik haal het er voor de volledigheid maar even bij:

VEGA-LIFE in NRC Next

Vega-life - vegan winkel Amsterdam - Werfzeep
Een deel van de winkel, met drie meter riemen!
Vegan kookboeken bij Vega-life in Amsterdam - Werfzeep
En heel veel plantaardige kookboeken.
VEGA-LIFE, vegan winkel Amsterdam - Werfzeep
Bij ons schapje staat ook iets nieuws: deze winkelkaart, ontworpen door Sappho natuurlijk!

Het overzicht met al onze winkels vind je hier.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *