het zeepboek bij Broese Utrecht!

Uitgelicht: het Zeepboek in winkels

Veel winkels kochten de afgelopen tijd ons Zeepboek in. Extra leuk omdat het in veel gevallen winkels zijn waar we een bijzondere band mee hebben, of waar we zelf graag komen. In dit blog zetten we er een aantal in het zonnetje!

De Utrechtse Boekenbar verkoopt het Zeepboek - de keuken van Werfzeep (naast Ottolenghi! :)

De Utrechtse Boekenbar

De Boekenbar op de Westerkade was de allereerste winkel waar het boek te koop was! Een geweldige winkel, want je kunt er doen waar iedere boekenliefhebber van droomt: met een goede bak koffie en een boek wegzinken in een lekkere stoel, en lezen maar.

Boekhandel Bijleveld biedt het Zeepboek aan! Naast Mari Maris...

Boekhandel Bijleveld

Ook in de oudste boekhandel van Utrecht zijn we te koop. De winkel zelf is net zo mooi als de boeken die ze verkopen: Bijleveld is zo’n heerlijke ouderwetse boekhandel met prachtige houten kasten en laddertjes, waar je rustig rond kunt neuzen en altijd met meer boeken naar buiten komt dan je van plan was.

Broese Boekverkopers in Utrecht verkopen het Zeepboek - de keuken van Werfzeep !

Broese Utrecht

We staan niet alleen in de oudste boekhandel van Utrecht, maar ook in de grootste. Extra leuk is dat toen de verkoper van Broese vroeg ‘wat voor boek we dan hadden gemaakt’, het al in de kast bleek te staan! Speciaal op aanvraag van een klant. Dit is dus meteen een tip: draag je ons boek een warm hart toe, dan kun je vragen of je favoriete (boek)winkel het wil bestellen. Het helpt echt.

Koffie leute en Druk bieden het Zeepboek aan in de winkel! - Werfzeep

DRUK/Koffie Leute

Het boek kon natuurlijk niet ontbreken in Koffie Leute, voorin het pand van DRUK waar we zelf ook gevestigd zijn. Koffie Leute schenkt niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook handgemaakt gebak aan, plus mooie lokale cadeau’s en wegzak-banken waarop je je boek meteen kunt gaan lezen. In het woonkamergedeelte kun je ook fijn werken.

Sus&So Gonny en Jitske bieden het Zeepboek in Hilversum aan

Sus & So

Gonny en Jitske van Sus & So zijn de állereerste verkopers van Werfzeep! En natuurlijk bieden zij ook het Zeepboek aan. Toen Gonny in 2010 langs onze zeepkraam op de Zelfgemaakte Markt op de Mariaplaats liep zag ze meteen voor zich hoe het in de winkel zou liggen. Sus & So staat voor ‘sustainable and social’ en is een Hilversumse winkel. Ze houden van design, maar willen alleen dingen kopen die verantwoord geproduceerd zijn. Vanuit die passie zijn ze zelf een winkel begonnen die aan die voorwaarden voldoet. Je kunt bij Sus & So terecht voor kleding, accessoires, woondesign, en natuurlijk onze zepen en boek.

Het Zeepboek bij Puha op de VoorstraatPUHA

Dat het boek bij PUHA op de Voorstraat in Utrecht ligt, vinden we ook heel bijzonder. Dit is namelijk de tweede winkel ooit waar we als beginnend bedrijf onze zepen mochten verkopen! Bij PUHA koop je ontwerpen van meer dan zestig jonge designers: kleding, asseccoires, boeken, tassen en sieraden. Het is een prachtige, verrassende winkel, waar altijd ruimte is voor iets nieuws.

Natuurlijk zijn dit niet de enige winkels die ons boek verkopen. Zo is het onder (veel) andere ook verkrijgbaar bij:
Vega-Life in Amsterdam, Gimsel en NAi Boekverkopers in Rotterdam, Piet Hein Eek in Eindhoven, en De Nieuwe Graanschuur in Amersfoort.
Wil je ons helpen met de verspreiding, mensen in je omgeving ook kennis laten maken met het boek, of het gewoon zelf makkelijker kunnen kopen? Pols dan je favoriete winkel of ze het voor je willen bestellen!

Reacties

2 reacties op “Uitgelicht: het Zeepboek in winkels”

  1. Dave Van Asten‎

    WAT EEN PRACHTIG BOEK! ?

  2. Rebecca Lam

    Complimenten voor het ge-wel-di-ge boek! Echt een eyecatcher en het leest echt heel fijn, alsof je naast me alles loopt uit te leggen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *