Biokatoenen toilettasje met Werfzeep

Vakantietasje van biokatoen – vol zeep!

Iris van Bo Weevil liet me een tijdje terug al weten dat er een heel mooi toilettasje van biokatoen binnen zou komen. Zodra dat het geval was hebben we er een paar geurige setjes mee samengesteld. En vanaf vandaag ook twee handige zomerspecials!

Vetiver en boszeep in ons toilettasje van biokatoen - Werfzeep

Werfzeep & Boweevil

Biologische handdoeken en handgemaakte biologische zeep, dat hoort gewoon bij elkaar. Bo Weevil, de biologische textielgroothandel van Iris Komen, bestaat al meer dan 25 jaar en heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen. Bo Weevil heeft GOTS-gecertificeerde stoffen, handdoeken, badjassen, tassen en kleding. En samen met ons vier prachtige cadeausets.

Ik vind het heel bijzonder om met Iris samen te werken. We hebben dezelfde idealen en dat merk je aan onze producten. Dus is het extra leuk om ze samen te voegen!

We hebben momenteel twee toilettasjes in geschenkverpakking: oryza & rozenzeep en vetiver & boszeep met een gezichtsdoekje in het toilettasje.

De toilettasjes als relatiegeschenk voor HelloFresh!

Tasjes van biokatoen

De eerste bestellingen van deze setjes vlogen de deur uit, waarvan een mooie stapel richting het kantoor van HelloFresh! Voor deze order hadden we zelfs niet genoeg vooruit ingepakte dozen paraat en zo kwam Iris gezellig bij ons mee-inpakken.

De toilettasjes verpakken als relatiegeschenk voor HelloFresh!

En naast deze cadeausets hebben we nu dus superfijne vakantietasjes voor de zomer samengesteld. Zonder geschenkdoos, gewoon om direct mee op reis te nemen. Want het is superhandig om op reis te gaan met je favoriete zeepjes, zacht voor het milieu en die ook nog eens niet in je tas kunnen gaan lekken, want geen flesjes. En: geen plastic!

Toilettasje met twee zepen

In deze toilettasjes vind je een gezichtsdoekje van biokatoen en twee of drie zeepjes. Logischerwijs schoonmaakzeep, want hier kun je al je vaat op reis mee schoonmaken, een handwasje doen, en schoonmaken wat schoon moet worden. Daarnaast een stuk calendulazeep, zacht voor je huid, ook na iets teveel zonneschijn.

Vakantietasje van biokatoen met schoonmaakzeep en calendulazeep - Werfzeep

Toilettasje met drie zepen

In het trio-setje vindt je naast dit alles ook nog een stuk solid shampoo, want onmisbaar voor velen van ons. Ook onze haarzeep is een vast blok zeep. Als je het gewend bent dan weet je al hoe handig dat is. Je gebruikt nooit per ongeluk teveel, een stuk gaat maanden mee! Het draagt niet bij aan de plastic flessen-waste en in het vliegtuig is het extra handig, er hoeft geen gek plastic zakje omheen, wat ookal onnodig plastic is.

Vakantietasje van biokatoen met shampoo, schoonmaakzeep en calendulazeep - WerfzeepJe vindt beide zomersetjes hier.

De zomersetjes zijn een vakantie-actie en niet het hele jaar verkrijgbaar. Dus als je er een wilt, grijp dan nu je kans!

Vakantietasje van biokatoen met schoonmaakzeep en calendulazeep - WerfzeepHele fijne zomer allemaal!

Onze schoonmaakzeep en calendulazeep - Werfzeep

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *