Werfzepers naar Into the Great Wide Open

Alsof het niet al een enorme eer was een zeep te maken voor Into the Great Wide Open; we kregen ook nog eens kaartjes om het festival te bezoeken! Buba, Britt en ik reisden bepakt en bezakt met trein en boot af naar het prachtige Vlieland. Een klein sfeerverslag van hoe we het gehad hebben!

Van het zeewier rapen en zand oogsten wisten we natuurlijk al hoe prachtig het eiland is, maar met alle podia, kunst, mensen, eettentjes, verlichting en muziek wordt Vlieland nog bijzonderder! Met welk festival kun je nou in het pikkedonker via een prachtig verlicht bospaadje naar de volgende artiest? Of een band zien spelen met links van je de duinen, rechts de zee, en boven je een vijftal parachutisten? Om maar niet te spreken van het in slaap vallen met zacht dreunende bassen van de DJ én het ruisen van de zee..

Ons uiterst idyllische kampeerplekje op camping Stortemelk!

We kregen bezoek van een viertal erg nieuwsgierige (lees: brutale) fazanten. Wel gezellig hoor!

En wij als Werfzepers stonden natuurlijk te popelen om te zien hoe onze zepen erbij lagen! Aan de koppies van Buba en Britt kun je wel zien hoe trots we zijn.

    

De tent hadden we te leen van een vriendin, een van de Vlielandzepen meenemen als bedankje leek ons hét perfecte cadeautje.

We hebben het fantastisch gehad met prachtig weer, leuke mensen, fijne muziek en vooral; het prachtige Vlieland.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *