Tayyibah & Tayyibah

Tayyibah was in de decembermaand Zeep van de maand, zoals uit Rinskes eerdere blog al bleek. Tayyibah is echter niet alleen een zeepje maar ook mijn oudste vriendin!

tayyibah&tayyibah
Tayyibah komt zichzelf nog wel eens tegen. Hier liep ze langs een kraam in Kijkduin waar de Tayyibah zeep lag.

 

Tayyibah-gymzaal-lekkernassuh-denhaagTayyibah ik ik zijn al vriendinnen sinds ons twaalfde. Ze kwam dus ook geregeld over de vloer in de werfkelder, toen ik tien jaar geleden voor het eerst in de pannen zeep roerde. Zij was het die toen opperde om kruidnagel en kaneel in de zeep te doen en zo ontstond de Tayyibahzeep.

Ze is ook vaak van de partij als er op Wickenburgh een oogstfeest is, of zoals laatst tijdens de wildplukwandeling met lunch voor 15 man.

Tayyibah heeft zelf ook een creatief hart en maakt onder andere sieraden, waar ze momenteel een opleiding in volgt. En ze geeft les (als de beste!) én ze woont in Den Haag waar ze op de foto links zichzelf weer aantrof in De Gymzaal bij Lekker Nassuh (mocht je in Den Haag wonen: deze plek is echt een aanrader voor biologisch, lokaal eten!)

 

En heel soms staan we nog wel eens samen achter een kraampje op Kasteel Doorwerth of in Gimsel Rotterdam.

Tayyibah & Evelien - werfzeep bij Gimsel Rotterdam
Op 21 december waren we bij Gimsel aanwezig om het Zeepboek en special edition zepen te introduceren.

Tayyi, vorige maand werd je alter ego uitgelicht en nu zet ik je even zelf in het zonnetje! Ik hoop dat we tot ons 112e jaar vriendinnen blijven.☀️?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Tayyibah & Tayyibah”

  1. Tayyibah

    Lieve schat, wat een eer en verrassing toen ik dit las, wist ik weer eens niet wat te zeggen. Voel me vereerd en op naar ons 112e ???

  2. Evelien

    haha, precies! en dan wel al dansende in rode jurken, uiteraard. ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *