Sapje & zeep

Geplaatst op

Geplaatst in

Vanaf vandaag zitten er speciale groene kleizeepjes in de detox kuurbox van Sapje! Sapje maakt supergezonde biologische groentesapjes. We zijn een leuke samenwerking gestart en groene kleizeep past ook wel érg goed bij een detoxkuur…

Groene kleizeepjes voor de Sapje detoxkuur - Werfzeep

Groene kleizeepjes in Sapje health box

Joël van Sapje benaderde ons superenthousiast. Na het testen van de groene kleizeep was al snel duidelijk dat deze zeep in de Sapje health box moest. Ik werd er ook gelijk vrolijk van. We zaten toevallig middenin de ontwikkeling van speciale zeeptabletjes, dus de timing was perfect. (We hebben namelijk hotelzeeptabletjes ontworpen voor een uniek project op Schiermonnikoog.)

Groene kleizeepjes voor Sapje - Werfzeep

Onze groene kleizeep bevat verschillende ingrediënten die de huid extra reinigen zonder uit te drogen. De klei reinigt diep en onttrekt onzuiverheden aan de huid. Daarbij bevat de zeep extracten van hamamelis (toverhazelaar), wat de stofwisseling van de huid stimuleert. Melisse en Oost-Indische kers kalmeren de onrustige huid.

Groene kleizeep geurt diep fris door rode tijm, rozemarijnpermunt en eucalyptus en tea treeolie. Deze geven een helder hoofd, stimuleren de doorbloeding en werken licht ontvettend.

Deze zeep is gericht op ondersteuning van de huid bij acneproblemen maar is ook fijn voor de normale huid. Dus mocht je op de geur vallen zonder dat je huidproblemen hebt, schrik dan niet: groene kleizeep is ook geschikt als verzorgende douchezeep bij een gezegende huid.

Werfzeep groene kleizeep

In de Sapje detox box ontvang je ons boekje bij het zeeptabletje!

Groene kleizeepje voor Sapje detox - Werfzeep

Groene kleizeepjes voor Sapje - Werfzeep
Er is een mooie doos groene kleizeepjes Sapjes kant opgestuurd.

Werfzeep in Sapje health box

Zeep en supersap deze zomer

Dus mocht je deze zomer bij Sapje een ontgiftingskuur bestellen, dan weet je wat je naast dat supersap kunt verwachten!