Gouden ticket: de winnaar!

Op 28 februari was het dan zover: de winnaar van het Gouden Ticket kwam langs om haar prijs in ontvangst te nemen. Siri kwam met haar vriend Matthias helemaal uit Brussel hierheen om twee dagen Utrecht te verkennen. En natuurlijk om haar Gouden Ticket in te wisselen voor een voorraad zeep, goed voor een jaar!

Wij hadden ons best gedaan om het atelier feestelijk in te richten, met een ‘zeepwand’ waar Siri haar zeepjes uit mocht kiezen en slingers. Ook had Sephora zelfgemaakte vlierbloesemsiroop meegenomen, bij wijze van champagne.

Siri maakte voor het eerst kennis met zeepzieden toen een vriendin van haar een baby kreeg, en voor de gelegenheid zelf zeep had gemaakt. Het leek Siri meteen leuk om dit ook een keer te proberen. Online ging ze op zoek naar boeken die haar hierbij konden helpen, en zo kwam ze bij ons Zeepboek terecht.

Ze vroeg het boek als kerstcadeau, in combinatie met een starterskit zodat ze meteen zelf aan de slag kon. Hoe leuk dat er dan ook nog een Gouden Ticket uit haar boek viel, en ze zich nu een heel jaar lang elke dag in een andere Werfzeepgeur kan hullen!

Hieronder zie je de uiteindelijke selectie die ze uiteindelijk uit de zepen maakte.
We wensen je heel veel plezier met je zeepjes Siri, en succes met je eigen zeepmaak-experimenten!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *