Gouden ticket - Win een jaar lang zeep met het gouden ticket in het Zeepboek! / Werfzeep

Het Gouden Ticket

Het verschijnen van het Zeepboek is op zichzelf al een feestelijke belevenis. Maar om de feestvreugde nog verder te verhogen voegden wij iets extra’s toe: een Gouden Ticket!

Gouden ticket Werfzeep

Gouden ticket - Win een jaar lang zeep met het gouden ticket in het Zeepboek! / Werfzeep

Wie Sjakie en de Chocoladefabriek heeft gelezen, is bekend met het fenomeen: Zeer Geheimzinnig ticket, dat wordt verstopt in een reep chocola. Of, in ons geval, in een Zeepboek. Wij verstopten ons ticket in één van de eerste duizend exemplaren.

Zeepboek gouden ticket - Win een jaar lang zeep met het gouden ticket in het Zeepboek! / WerfzeepOok net als in Sjakie en de Chocoladefabriek, geeft het Gouden Ticket de gelukkige vinder recht op een prijs. In ons geval is dat een jaar lang gratis zeep! We genieten zelf enorm van deze geheimzinnigheid, en kunnen ons nu al verkneukelen bij het vooruitzicht dat iemand zijn of haar boek opent en er zo’n mysterieus ticket uit valt.

Gouden ticket - Win een jaar lang zeep met het gouden ticket in het Zeepboek! / WerfzeepVoor het ontwerpen van de Gouden Wikkel vroegen we natuurlijk Studio Vrijdag, zij hebben immers ook het boek gemaakt. Het is erg mooi en officieel geworden.

Maar nu komt het: tot nu toe is het Gouden Ticket nog niet gevonden. Dat betekent dat het elk moment kan gebeuren, maar ook dat je nog steeds kans maakt om het te vinden als je nu een boek koopt!

Werfzeep Zeepboek inkijkexemplaar

Wat moet je doen als je het ticket gevonden hebt? Maak je bekend op Instagram of Facebook, door een foto van jezelf met het ticket te plaatsen en ons erin te taggen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de deur van de Chocoladefabriek voor je te openen…eh, je zeep op te sturen.

Update: Siri heeft het Gouden Ticket gevonden! Op naar een jaar vol zeep! ♥

Werfzeep gouden ticket Zeepboek


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “Het Gouden Ticket”

 1. Miranda Mauritsz

  Straks thuis ff kijken dan?

 2. Peter Ooms

  Ik had m niet , jullie hebben t verkeerde boek opgestuurd !@#%%&*?

 3. Lidy Van Prooyen Schuurman

  Jammer, niks gevonden. Nu zit er niks anders op dan m’n eigen zeep maar te gaan maken ?, moet lukken, met die mooie recepten!

 4. Celine Sergeant

  Ik weet wat de sint gaat brengen maar nu het gouden ticket meespeelt…wordt het opeend veel spannender

 5. Siri Libens

  Ow, jaa! ’t Gouden Ticket! Eén jaar lang Werfzeep, here we go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *