Reactie en review op het Zeepboek

Reacties op het boek: dank jullie wel!

Het Zeepboek is inmiddels een dikke maand uit en we hebben al veel mooie reacties en reviews gekregen. We zijn zo dankbaar dat ons boek in goede aarde valt! Daarom zetten we graag de reageerders op deze plek in het zonnetje. Dat jullie in het nieuwe jaar maar veel zeepjes mogen ontdekken, vol met de kracht van handgemaakt.

Alle mooie foto’s in dit blog zijn gemaakt door Studio De Rijk.

Wat een fantastisch mooi zeepboek!
Met tranen in mijn ogen zitten bladeren.
En nog een keer… fijn! Bedankt!!

Hartelijke groet,
Sylvia Stortelder- van Wijk

Marga Arents
Ik heb mezelf een prachtig cadeau gegeven. Vanmiddag heb ik het Werfzeepboek uitgepakt… met spanning en: echt prachtig. Zelfs al zou ik de recepten nooit in de praktijk gebruiken, ook dan zal ik vaak in het boek lezen, kijken, genieten. Jouw zeep is verrijkend Evelien, voor huid en hart.

 

Reactie en review op het Zeepboek

Ik heb het zeepboek ontvangen en ben er super blij mee.
jullie hebben echt prachtig werk geleverd. Een dikke dankjewel daarvoor.

Groetjes, Linda

Jeroen Meijer
Elk ambacht heeft een soort van bijbel, een must-have, dit zeepboek heeft het in zich om dat te zijn voor elke nieuwe zeepmaker. Alles wat je nodig hebt staat erin EN het is ook nog eens prachtig vormgegeven, om blij van te worden!

Beste team van Werfzeep, het zeepboek mag gezien worden. Geweldig eenvoudig en zeer duidelijk. Bedankt, het is een meerwaarde en aanvulling voor wat ik leerde tijdens mijn opleiding als herborist. Groetjes aan gans het team, Els

Wat een gaaf boek zeg. Zooooooooooooo mooi. Ben er zo blij mee.
Ga het op mijn gemak doorlezen en bladeren. Heel erg bedankt. Heel mooi en zonnig weekend,

Lieve groetjes Corinne ❤

PS. Wil je Evelien ook bedanken voor het lieve kaartje erbij?

Reactie en review op het Zeepboek

Alette Waall
Super mooi boek met echt heel erg gave recepten. Niet alleen zeep recepten om je eigen natuurlijke zeep te kunnen maken maar ook recepten wat je nog meer met de ingrediënten kan doen. Zoals calendulacreme maken, wilde bloesem champagne, dennenstroop, jasmijnazijn en nog veel meer. Het hele boek is ook nog eens vegan 🙂

Lidy Van Prooyen Schuurman
Gisteren mijn zeepboek ontvangen, en ik ben er enorm blij mee. Het ziet er prachtig uit, het leest heerlijk weg, mooie foto’s, en het belangrijkste: nieuwe inspiratie voor zeepmaken. Misschien morgen naar het bos om dennennaalden te gaan verzamelen…

 

Gisteren kwam het boek binnen, wat ziet het er prachtig uit! Echt genieten ???

Groetjes, Ans Kuijer

Evert
Ik ben geen expert op dit gebied, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat er een mooier en/of vollediger boek bestaat op dit gebied. Het geheel is extreem goed gemaakt en uitzonderlijk mooi uitgegeven, van de foto’s tot de vormgeving, evenals de recepten en de uitleg.

 

Het Zeepboek is hier te koop en hier kun je het inkijken!

Reactie en review op het Zeepboek


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Reacties op het boek: dank jullie wel!”

  1. Patricia Staps

    Een must have!! Bedankt voor de duidelijke en vooral open informatie over zeep. Je hebt alles met ons in dit boek gedeeld, respect! Een boek dat hier zeker niet gaat verstoffen maar uitdaagd om aan de slag te gaan, de spulletjes staan al klaar.

    1. Evelien

      Dag Patricia, superfijn om te lezen, dankjewel! En veel plezier! Groetjes Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *