Zeepboek inkijkexemplaar

Geplaatst op

Geplaatst in

Het kan je zo langzamerhand niet meer ontgaan zijn: het Zeepboek is uit! In deze blog vind je het boek in vogelvlucht als Zeepboek inkijkexemplaar. We hebben vorige week honderden voorbestelde boeken verstuurd en de eerste reacties zijn meer dan positief. Daar worden we zo gelukkig van!

Werfzeep Zeepboek inkijkexemplaar

Het Zeepboek in vogelvlucht

Het boek beslaat in de inleiding eerst alle aspecten van zeepmaken: wat is zeep eigenlijk? Wat is het verschil tussen handgemaakte zeep en fabriekszeep? Wat moet je weten voor je begint? Wat voor basisoliën en geurstoffen kun je gebruiken en hoe maak je je eigen extracten en etherische olie om zeep mee te maken?

Je leert dus niet alleen zeep maken maar ook alle kneepjes van het vak waar het aankomt op je eigen kruiden verwerken: precies zoals we bij Werfzeep doen.

In elf hoofdstukken met één plant uit ons bos in de hoofdrol verwerken we van de lente tot de winter elf planten tot zeep, en de moeilijkheidsgraad van de zeeprecepten loopt op naar mate je door het boek heen bladert.

Werfzeep Zeepboek inkijkexemplaar

Zeepboek inkijkexemplaar

Hieronder kun je een kijkje in het boek nemen!

Werfzeep Zeepboek inhoudsopgave

Zeepboek inkijkexemplaar

Zeepboek inkijkexemplaar

Zeepboek inkijkexemplaar

Zeepboek inkijkexemplaar
De zeeprecepten zijn kortere katernen, gemakkelijk te vinden en ze zien er daardoor uit kleine boekjes in het boek.

Werfzeep Zeepboek inkijkexemplaar

 

 

Zeepboek inkijkexemplaar brandnetelzeep Zeepboek inkijkexemplaar brandnetelzeep Zeepboek inkijkexemplaar calendulazeep  Zeepboek inkijkexemplaar calendula Zeepboek inkijkexemplaar calendulazeep recept       Zeepboek inkijkexemplaar lavendelolie destilleren

Zeepboek-walnoot inkijkexemplaarZeepboek walnootolie persen inkijkexemplaar

 

 

 

 

 

 

Zeepboek swirlzeep inkijkexemplaar

Zeepboek -extract maken van smeerwortel - inkijkexemplaar

Zeepboek-smeerwortel inkijkexemplaar      Zeepboek achterflap inkijkexemplaar

Er zijn al verschillende kranten die het Zeepboek uitlichten, zoals DUIC, het Biojournaal en wat helemaal gaaf is, is dat De Volkskeuken vandaag het rozenbottelrecept heeft getest in de Volkskrant! Dat vind je hier.

En als je het nog niet in huis hebt maar inmiddels zeker weet dat daar verandering in moet komen: het boek vind je hier.?