Werfzeep Zeepteam 2020

Eindelijk een nieuwe groepsfoto (coronaproof)

We wilden al tijden een nieuwe groepsfoto maken: op de vorige stonden we nog heel schattig met een half zo klein team, en íets jeugdiger hoofden, op de homepage van de website te prijken.

Afgelopen maart zouden we tijdens een teamuitje dan ook eindelijk een nieuwe groepsfoto laten maken (door Laura natuurlijk). Maar dat ging mooi niet door. Door alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd stond het ook niet meer bovenaan ons wensenlijstje, maar ja, die oude groepsfoto, die kón eigenlijk niet meer. (Voor het geval je niet weet over welke foto dit gaat maar hem wel wil zien plaats ik hem onderaan dit blogje.)

In oktober planden we dus poging twee, alleen gingen de cijfers weer zo alarmerend snel omhoog dat we de voorzorgsmaatregelen die we al sinds maart tijdens het werk hanteerden, niet wilden laten vieren. Ook niet voor één minuut fototijd.

Gelukkig is Laura niet voor één gat te vangen en heeft ons in kleine plukjes gefotografeerd, omstebeurt, in twee dagen tijd. En ons vervolgens bij elkaar geshopt. Iets serieuzer dan de vorige foto (niet breed lachend gearmd) maar we zijn wel compleet!

En dit is het resultaat!

Werfzeep Zeepteam 2020Net echt toch?

Uiteraard is de oude foto op de homepage vervangen. Morgen sturen we onze laatste nieuwsbrief van het jaar uit, mét deze foto, en komende week trekken we uit voor de eindejaarsstock. Daarna sluiten we de zeepshop zoals elk jaar tot de eerste maandag van het nieuwe jaar. Bestellingen worden nog dagelijks verstuurd t/m 23 december 12:00 uur, alles wat daarna besteld wordt sturen we je vanaf 4 januari toe.

Voor nu alvast hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig nieuwjaar gewenst van ons allemaal!

Evelien, Laurens, Anne-Fleur, Buba, Rinske, Charlotte, Marie, Sephora, Anke, Alvaro en Noralie

 

En de golden oldie:

werfzeep-zeepteam-2018

Reacties

2 reacties op “Eindelijk een nieuwe groepsfoto (coronaproof)”

 1. marga arents

  Prachtig om de ontstaansgeschiedenis te kunnen zien van jullie teamfoto!
  ook de schattige oldie is het herinneren waard.
  Heb het goed, samen, in kleine kring. Waar je ook bent, er is altijd wel iemand in je buurt om te verwennen met liefs, leuks, lekkers.!
  Tot in het nieuwe jaar, Henk en Marga

  1. Evelien

   Lieve Henk en Marga, dankjewel! Alle goeds en tot in het nieuwe jaar. E&L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *