Vrijwilligerswerk bij Werfzeep in Utrecht

UPDATE 2021: inmiddels is het helaas niet meer mogelijk je bij ons aan te melden als vrijwilliger!


Sinds een paar weken hebben we elke donderdagochtend een paar enthousiaste vrijwilligers over de vloer. Een gezellige ochtend met stapels zeep, koffie, thee en een leuke groep mensen. 

Vrijwilligers aan het werk bij Werfzeep

Vrijwilligerswerk Utrecht

Er is bij Werfzeep altijd wel wat te doen; kruiden sorteren, zepen inpakken, stempelen, speciale bestellingen verwerken, klusjes in het atelier… Kortom extra handen zijn altijd welkom!

Daarom hebben we sinds een paar weken op donderdag een vaste vrijwilligersochtend. Op de foto’s zijn we aan de slag met het inpakken van een grote order Schierzeep. Aan het einde van de ochtend hadden we 350 zepen van een wikkel voorzien. Niet alleen is dat bij een spoedklus superfijn, het is ook nog eens extra gezellig om met zo’n leuk team aan tafel te werken.

Zeepjes inpakken

Mocht het je ook leuk lijken om ons te komen helpen in het zeepatelier hier in hartje Utrecht, stuur ons dan een mailtje! Het is fijn als je er vast bij bent op donderdag, maar af en toe mag ook natuurlijk.

Je kan hier werken zonder enige druk. Inpakken is rustig werk en kan zelfs mediterend voor je werken. Voor sommige vrijwilligers helpt het enorm om even je verstand op nul te zetten. Het is makkelijk werk én je kan tussendoor gezellig kletsen en contact opdoen.

Als je ook interesse hebt in duurzaamheid, dan is Werfzeep een hele leuke plek voor vrijwilligerswerk Utrecht.
Inpaksessie vrijwilligerswerk

Deze inpaksessie was al even productief en gezellig. Als je ook wilt aanhaken bij onze vrijwilligersgroep, stuur dan een mailtje naar post@werfzeep.nl. De koffie staat klaar!

Reacties

Eén reactie op “Vrijwilligerswerk bij Werfzeep in Utrecht”

  1. Ok zoek werk fabriekswerk inpakken vrijwilligerswerk in Brussels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *